Esküvői fotós - Alessandro Pucci Studio

"Ebben a különleges pillanatban szeretnénk jutalmazni azokat, akik valóban előre akarnak lépni."

Akciós csomagok minden pár számára, akik foglalni esküvői fotó és / vagy videó szolgáltatás ig december 31, 2021 .

Esküvői fotós árak - Olvassa el a cikket és használja ki a kupont most - wedpucci2021 -

Esküvői fotós - Alessandro Pucci Studio

Még ma is nagy a bizonytalanság a jövőbeli házasságokban. Sokan fontolgatják a menyegző átméretezését és átrendezését. Még mindig túl sok az ismeretlen a covidról és a dpcm -ről ahhoz, hogy 150 vendégre számíthassunk. A házastársak biztonságban akarják érezni magukat, mert a beszállítókkal való kapcsolatfelvétel költséges lehet, ha nem biztos abban, hogy minden jól megy. Kollégáinkkal együtt fotó- és videócsomagokat kínálunk 990,00 eurótól. Ajánlatunk 2021 -ben egész évben érvényes. Érvényes mind a 2021 -re esküvőt lefoglaló párokra, mind a 2022 -re foglalókra. Azonnal írjon árajánlatot az e -mail címre - Wedpucci2021 kupon - kedvezménnyel a a fotós házasságának költsége. Az Alessandro Pucci Stúdió 20 éve készít esküvői riportokat. Mint esküvői filmes, mi előállítani Mozi stílusú filmek mindig izgalmas zenével. Fényképeket készítünk a Photo Reportage és az Street Photography jellegzetes stílusában .
Minden esküvő egy történet, és a mi felelősségünk, hogy emlékeken és érzelmeken keresztül tudjuk elmondani. A minőség fontos, és a technológia sok lehetőséget kínál számunkra ma, de ugyanolyan fontos tudni, hogyan kell használni őket. A drónok és a stabilizátorok gyönyörű videó- ​​és fotózásokat készítenek anélkül, hogy szem elől tévesztenék a tartalmat. Ez a különbség az esküvői riport és a TE esküvői riportod között. Alessandro Pucci Stúdió Egy esküvői fotós költsége, esküvői videó.
A pistoiai Alessandro Pucci Stúdió videotermelési és fotózási szolgáltatásokat végez magánszemélyek, cégek, rendezvények és ügynökségek számára. „Toszkánában születtem, egy történelemben és kiválóságban gazdag országban. Mindannyiunknak vannak történetei. Elmondjuk: „Alessandro Pucci Videó- ​​és fotógyártás Stúdióköltségek Esküvői fotós, esküvői videomaker.

Ha tudni szeretné, mennyibe kerül egy fotó- és / vagy videós szolgáltatás az esküvőjére

Lépjen kapcsolatba velünk MOST

írjon Wedpucci2021 kupont e-mailben